top of page
Inainte de toate, dati-ne voie sa va felicitam! Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! Daca ati ajuns pe aceasta pagina sunt mari sanse sa cautati un restaurant nunta Craiova!
 
​Noi ne bucuram ca ati ajuns aici si in cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare cand alegeti un restaurant nunta Craiova!

Restaurante Nunti Craiova si

Restaurant REX!

Imi fac nunta in oras sau la marginea orasului?

Restaurant Rex este amplasat central,  pe strada Amaradia, una dintre strazile principale ale Craiovei. Se poate ajunge pe jos din multe zone ale orasului sau cu un taxi pentru mai putin de 5 lei! Atat dumneavoastra cat si invitatii nu o sa intampinati probleme in gasirea restaurantului.

Restaurante pentru nunti in Craiova.

La Restaurant Rex va punem la dispozitie trei sali separate! Este important sa alegeti o sala potrivita pentru numarul potrivit de invitati.

 

Sala Mare este potrivita pentru nunti sau boteze mai mari, eleganta, recent renovata si climatizata. Dispune de un sistem modular, facand posibila si gazduirea unor evenimente mai mici, evitand astfel crearea impresiei de spatiu gol!

 

Aceasta sala este dotata cu instalatie de evacuare si improspatarea aerului, scena pentru muzicanti, schela cu jocuri de lumini. De asemenea are o acustica perfecta datorita materialelor folosite ce nu conduc la ricosarea undelor sonore. Astfel, formatia aleasa de dumneavoastra va contribui la binedispunerea invitatilor! Exista posibilitatea aranjarii scaunelor si a fetelor de masa pe mai multe culori, gratuit!

 

Pentru evenimente mai mici va invitam sa vizitati sectiunea

Botezuri sau Petreceri Private

Locatia are terasa?

Pe langa semnificatia deosebita pentru miri, o nunta este un eveniment social. Invitatii, prietenii,  rudele apropriate sau mai indepartate au ocazia de a socializa si a se bucura impreuna cu ocazia fericitul eveniment la care participa.

 

Tocmai de aceea, terasa de la Restaurant Rex, amplasata chiar la intrarea in Sala Mare de nunti, este un loc ideal pe care il punem la dispozitie invitatilor care doresc un loc mai retras pentru o conversatie directa dar in acelasi timp raman conectati la atmosfera festiva a evenimentului .

Exista o camera pentru miri?

Asa cum terasa este importanta pentru destinderea invitatilor la fel este si Camera Mirilor pentru dumneavoastra. Va punem la dispozitie gratuit, o camera speciala pentru acele momente cand doriti sa va trageti putin sufletul .

Cat costa un meniu de nunta?

Meniul de nunta pentru nunta ta din Craiova in 2021. Elementul principal in jurul caruia se stabileste si costul restaurantului pentru o nunta in Craiova.

 

Pretul meniului variaza si este influentat de mai multe aspecte: numarul de persoane, data aleasa, dar mai ales gusturile si preferintele dumneavoastra!

 

Trebuie sa va propuneti o data aproximativa, cand doriti sa va faceti nunta in Craiova?  Doriti o nunta vara, sau o nunta toamna? O nunta sambata sau o nunta duminica? O nunta in post sau in afara postului?

 

Restaurant Rex ofera reduceri substantiale celor care aleg sa faca nunta Duminica in sezon  sau oricand din luna noiembrie pana in mai.

 

Pentru o oferta personalizata va rugam completati acest formular de contact sau contactati-ne telefonic pentru a stabili o întâlnire la restaurant.

Ce ar mai trebui sa stiu?

La Restaurant Rex nunta ta este pe primul loc! Spre deosebire de alte restaurante nunti Craiova, noi organizam o singura nunta in aceasi zi! Echipa noastra este dedicata numai evenimentului dumneavoastra iar invitatii nu o sa fie bulversati de desfasurarea unei alte nunti in acelasi local.

Restaurant Rex este deschis zilnic intre orele  10 – 23. Va asteptam in fiecare zi cu preparate proaspete din bucataria romaneasca si internationala. Va rugam vizitati sectiunea restaurant pentru mai multe detalii.

 

Experienta de peste 20 ani in organizarea de evenimente si nu numai, ne recomanda pentru a alege Restaurant Rex pentru nunta ta in 2021.

bottom of page