top of page

Botez in Craiova 

la Restaurant Rex! 

Un eveniment fericit in viata fiecarui parinte, merita sarbatorit asa cum se cuvine!

Ce inseamna un botez?

Botezul reprezinta in primul rand, ritualul crestin de primire a cuiva printre credinciosii bisericii, insotit de atribuirea unui prenume.  In al doilea rand, reprezinta petrecerea care are loc cu acest prilej. Restaurant Rex va poate ajuta in organizarea acestei petreceri!

Ce trebuie sa stiu despre un botez la Restaurant REX ?

In functie de numarul participantilor noi iti putem oferi sala potrivita!

 

Pentru un botez restrans de pana la 35 de persoane este recomandata Sala Mica, aceasta sala dispune de sistem de climatizare si sistem audio separat.

Pentru un botez de pana la 70 de persoane este potrivita Crama. Recent renovata, cu un design proaspat dar clasic, dispune de climatizare si sistem audio separat.

Daca aveti mai mult de 70 de persoane va punem la dispozitie Sala Mare. Aceasta sala dispune de instalatie de evacuare si improspatarea aerului, scena pentru muzicanti, schela cu jocuri de lumini. De asemenea are o acustica perfecta datorita materialelor folosite ce nu conduc la ricosarea undelor sonore. Astfel, formatia aleasa de dumneavoastra va contribui la binedispunerea invitatilor! Exista posibilitatea aranjarii scaunelor si a fetelor de masa pe mai multe culori, gratuit!

bottom of page